• Eva

Spiser du brokkoli sammen med denne kaken, blir det et helt, lite måltid

I en travel hverdag gjelder det å tenke kreativt: Du skal både ha noe i deg som metter, nærer og gjør kroppen godt på en gang. Helst skal det også være hjemmelaget og inneholde grønnsaker. Kaken jeg beskrev i det forrige blogginnlegget inneholder også brokkoli (står ikke i oppskriften, men alt er mulig i mitt kjøkken) og så knasker jeg gjerne et stykke rå brokkoli ved siden av. Det gjør at kaken blir bedre fordøyet, synes jeg. Og så er det altså tre ting på en gang: Noe godt, noe sunt og noe vakkert for øyet. Eller hva mener du? I dag kan du møte Silje og meg på Gründeriet i Rådhusgaten 26 i Sandefjord klokken 1730: En times gratis demo av mentale teknikker og informasjon om andre emner vi har med på kurset vi drar i gang. Bli med da, vel!


0 visninger

©2019 Better & Better

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon