• Eva

Når synes du at hodet ditt fungerer optimalt?

Du har sikkert flere eller andre ting på listen over momenter i livet ditt som du skulle vært foruten! Fortell meg dem gjerne ved å legge igjen en kommentar på denne bloggen.

Typiske tegn på at hodet ikke fungerer optimalt - og det kan jo skyldes påvirkning av noe annet enn et høyt og ustabilt blodsukker - men dette er i allefall noe jeg synes er typisk for sånn som jeg hadde konstant før og som jeg ser hos andre: - Glemmer: F. eks. hvor la jeg bilnøkkelen?

- "Slår deg selv i hodet" med "hvorfor sa jeg datt?" eller "hvorfor gjorde jeg ditt?"

- Kobler feil eller misforstår


En bunt med økologisk stangselleri kan gjøre underverker på blodsukkeret ditt


0 visninger

©2019 Better & Better

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon