• Eva

Kjøper du alt økologisk, du da, sa kassamannen på Meny i går

Ja, svarte jeg, og det har jeg gjort i mange år. Og på tirsdag fikk jeg tatt en test som viste så gode resultater at det har jeg tenkt å fortsette med. Fortsette med den gode livsstilen for det er jo ikke bare å velge en annen matvarekvaliet, men også å forstå hva kroppen har behov for og gjøre gode valg. Men det handler også om trim og trening. Så jeg er i gang minst 3 ganger i uka.

Men, hva skjedde tirsdag da? Som fikk meg til å smile ekstra mye? Jo, jeg var hos en som tilbyr arteriefotografering og testrapporten viste at jeg inne i årene mine er omtrent 48 år ung. Ja, jeg sier 48 år ung, for jeg er jo egentlig 61, med en biologisk alder på 57. Morsomt det der.

En økologisk brokkolig kan knaskes rå, den smaker godt og gjør godt.

0 visninger

©2019 Better & Better

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon