• Eva

I kjøleskapet mitt - og i andre skap på kjøkkenet

I løpet av infotimen på tirsdag, kom det et spørsmål fra en av deltakerne. Hun sa: Du, Eva, jeg kunne tenke meg å få lov til å se inn i kjøleskapet ditt. Og nå tror du at jeg svarte: Nei, vet du hva, det er privat område. Men det var noe helt annet jeg sa: "Det må du gjerne", faktisk har jeg gått og ønsket at noen skulle spørre om å få se i mine skuffer og skap - for alt jeg har kan jeg vise frem.

Det er mange år siden jeg tok det standpunktet at jeg kun anbefaler det jeg selv kjenner godt og det jeg står for. Dette er grunnlaget for alt jeg gjør i jobbsammenheng og privat:

- Maten skal inneholde mest mulig næring og selvsagt smake godt (men smaken er jo så forskjellig)

- Mat og drikke skal inneholde mest mulig liv, være frisk og naturlig (dette tar vi opp på kurset)

- Fremstillingen av maten skal ikke skade andre mennesker, dyrene og moder jord.0 visninger

©2019 Better & Better

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon