• Eva

Hodet ditt fungerer mye bedre med et lavt og stabilt blodsukker

Velkommen til blodsukkerbloggen min der jeg både forteller hva jeg gjorde for å få styr på mitt eget blodsukker og hvilke resultater du kan forvente deg dersom du får orden på dine blodsukkerver. Jeg forteller også hvilke tegn du skal se etter for å få innsikt i hvordan dine blodsukkerverdier ligger.

Når hodet ikke fungerer som du ønsker, kan det ha noe med blodsukkeret å gjøre

Det er faktisk du som vet best om hodet ditt fungerer godt nok eller ikke. Selv om andre kan ha en mening om resultatene, så er det bare du som kan føle om du får nok ut av den innsatsen du legger ned - uavhengig av om det er på jobb, hjemme, trening eller bare rett og slett Å VÆRE DEG SELV.


Men vet du at blodsukkerverdiene virker inn på resultatet av det du bruker hodet til: Tenke, vurdere, formulere, yte og faktisk nyte. Vet du at å spise noe søtt, f. eks. en kake, en kjeks eller en sjokolade eller drikke en brus, ikke hjelper? Det får blodsukkerverdiene til å stige, men en sånn kraftig stigning kan virke voldsomt for kroppen og dessuten medføre at blodsukkerverdiene daler tilsvarende.


Hele kroppen din er avhengig av at blodsukkernivåene dine ligger både lavt og stabilt. Hvis du vil vite mer om dette kan du ringe meg for en uforpliktende samtale for å få vite hva jeg kan tilby deg av undervisning om naturlige måter å senke og stabilisere blodsukkeret på.

0 visninger

©2019 Better & Better

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon