• Eva

Er du mer nøye med hva du heller på tanken til bilen din enn hva du putter i deg selv?

Resultatet kan bli, lite eller ingen energi!

Har du kjent på følelsen av enten å være helt matt i kort tid eller lite energi hele tiden uten egentlig å forstå hvorfor? Dette kan ha forskjellige årsaker, men siden det er ganske enkelt å måle blodsukkeret sitt, kan du jo starte med å eventuelt utelukke det ved å lære deg hvordan du skal måle. Resultatet kan vise at du enten har for høyt eller for lavt blodsukker eller at det svinger mye. Dersom verdiene dine er ekstra høye eller ekstsra lave, må du kontakte legen din snarest.

Selv om du er utenfor det legen ville ta tak i, kan det likevel hende at du har en følelse av å miste styringen over sin egen kropp: Du har bare lyst til å putte noe i munnen hele tiden, uten å tenke på hva kroppen din egentlig har behov for.


Hvis du kan kjenne deg igjen i dette, vil du kunne ha glede og nytte av å være med på introduksjonskurset om sukker og livsstil i Sandefjord onsdag 15. januar. Det er gratis og du kan meld deg på ved å sende en sms til 934 11 545. Gi deg selv en time der du kan finne ut av om dette er noe du vil gå videre med. Vi starter opp en gruppe som gjennom 8 samlinger våren 2020 kan gi deg kunnskap, verktøy, innsikt og støtte til å gjøre noe med dette innen det gjør noe med deg.


Og du! Det å ta godt vare på deg selv, behøver ikke bety at du ikke skal fortsette å ta vare på bilen din.


0 visninger

©2019 Better & Better

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon