• Eva

Det blir flere og flere år til jeg runder 66!

Den seneste body-scanningen anslo min biologiske alder til å være 57, ett år yngere enn i januar 2019. Hele fire år yngere enn i 2017 og da var jeg egentlig 59. Det var ikke så morsomt. Nå er det morsomt for jeg er faktisk 61.

Kanskje tror du ikke på sånne maskiner, men så kan du spørre om hvordan jeg føler meg? Som om jeg var 40! Da jeg virkelig var 40 følte jeg meg som 70!

Og siden jeg bare blir yngere og yngere rent biologisk, er tiden inne til å trå til med det jeg har hatt lyst til å gjøre i maaaange år: Bidra til at også DU får det bedre.

Better&Better er et firma der min egen arbeidsdag er god; Det beste grunnlaget for å gjøre en god jobb for andre, tenker jeg, sammen med kunnskap om det jeg gjør. Det måtte bli noe der alle kan sette to streker under svaret: Blodsukkerverdiene.0 visninger

©2019 Better & Better

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon