• Eva

Bør alle måle blodsukkeret sitt?

I går fikk jeg dette spørsmålet fra en jeg kjenner og svaret mitt er ikke sånn helt entydig, men nærmest i form av et eller flere spørsmål tilbake: Hvordan har du det? Fordi at dersom du enten har et svingende humør, en svingende vekt og spiser sukkerholdige varer, så vil mitt svar være: Ja! For deg vil det være smart å få en oversikt over hvordan blodsukkeret ligger. Og det handler jo ikke bare om overvekt og høyt blodsukker, det kan like gjerne handle om undervekt og lavt blodsukker. Eller jeg kunne spørre: Er du mer trett en vanlig? Og - hører du med til dem som synes du blir uvanlig opp-piffet av et glass øl? Da vil det også være smart å sjekke blodsukkeret. Og det er lurt å vite hvordan du skal gjøre det. Derfor drar jeg igang en gruppe i Sandefjord i januar måned der temaet er både hvordan måle og hvordan få til et godt og stabilt blodsukker. Det gjør jeg sammen med Silje Willumsen Haugå som kan hjelpe deg med gode teknikker for å holde på enda bedre vaner i det nye året. Onsdag den 15/1 kan du være med oss på en introkveld på fra 1730 til 1830 der vi byr på forskjellige "smakebiter" av hva de 8 kveldene vil inneholde. Ring 934 11 545 eller send en sms for å melde deg på: Det er gratis å delta.


0 visninger

©2019 Better & Better

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon