• Eva

Ønske det, ville det, men hvordan gjøre det?

Godt nytt år! Jeg tror at mange både ønsker å gjøre noe godt for kroppen sin og de virkelig VIL gjøre det, men at det er ikke så lett å innføre nye, gode vaner. Vel, det å gjøre en endring i januar - det er ikke så veldig vanskelig. Men når hverdagen virkelig kommer og alle gjøremålene skriker etter handling, da havner ofte de gode vanene i glemmeboken.

Derfor har jeg lett med lys og lykte etter å finne gode samarbeidspartnere som kan bidra med gode verktøy for å gjennomføre gode endringer som varer hele året gjennom. En av dem er Silje Willumsen Haugå. Hun har flere av de verktøyene jeg ønsker å kunne formidle i tillegg til den kunnskapen og erfaringen jeg har når det gjelder hva næring kan gjøre for kroppen din, sånn at det blir lettere for deg å få suksess - enten i stor eller liten målestokk. Selv har jeg nok gjort det den harde og tunge veien, men det har ført meg frem til der jeg er i dag.

Silje og jeg skal først og fremst ta for oss temaer som en riktig vekt for deg i forhold til høyde og alder, et stabilt blodsukker der du selv forstår hva du skal putte i munnen for å holde energien oppe og ikke minst gi støtte til den som selv ønsker å iverksette positive forandringer i 2020. Hos oss er det være mulig både lære å støtte seg selv og gi støtte til andre i samme situasjon. En av våre sukseskriterier er vår støtte til deg!0 visninger

©2019 Better & Better

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon