• Eva

Å kjøpe mat kan være som balsam for sjelen

Tenk deg at du i en stresset hverdag kan gå inn i en butikk der råvarene utstråler en stemning som kan virke som en balsam for sjelen. At du i tillegg kan velge og vrake blant gode råvarer med næring i – uten plastemballasje. Jeg beskriver butikken Bare Vare som ligger ved jernbanestasjonen i Tønsberg. Hit kan du komme med egen emballasje, eller velge noen av de glass eller poser i 100 % økologisk bomull som du kan kjøpe og bruke flere ganger.

Nettopp her kan Silje og jeg ønske deg velkommen til en time med informasjon om kurset i livsstilsendringer med fokus på stabilisering av vekt og et velfungerende blodsukker. Det blir demonstrasjon av teknikker du kan bruke aktivt i din egen prosess mot et sunnere liv med en stabil vekt. Ta med en smakebit av noe salt eller søtt som du ønsker å spise mindre av.

Datoen er 3. februar og klokkeslettet er 1130. Du kan ta med deg matpakken din. Vi har vann, te og kaffe.

Velkommen til Farmannsveien 6 i Tønsberg, send gjerne en sms til 934 11 545 om at du kommer eller meld deg på arrangementet som du finner i denne gruppen: https://www.facebook.com/groups/2771507153075845/


0 visninger

©2019 Better & Better

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon